Translate

неділя, 7 листопада 2010 р.

Сережки «Скрипковий ключ»

Надихнуло спілкування зі студентами-музикантами. Щасливі бідні люди, прискіпливі до деталей і часто фанатично віддані своїй нелегкій творчій справі. Як це модно казати зараз, випущено економ-пропозицію, яка має зацікавити саме студентів музичного профілю. Знайте, любі, я до вас небайдужа :)



Матеріали: метал.
Довжина: 4 см.

~Сережки знайшли щасливу володарку~

субота, 6 листопада 2010 р.

Намисто «Спогади про море»

Скільки радощів і незабутніх вражень приносить море? Сонце, блиск води, мушлі різних кольорів та форм, вітер, хвилі, солоні бризки... Відчуваєш? Кажуть, що якщо загадати бажання, дивлячись на сонце через отвір у морському камінці, який прийнято називати курячим богом, то воно неодмінно виконається. А ти подивися скільки таких камінців зібралося у цьому намисті! Ретельно і пильно вибирай, про що проситемеш! :)


Матеріали: каміння, тканина, пластик, скло.
Довжина: 68 см.

На разі недоступні

пʼятниця, 5 листопада 2010 р.

Кмплект «Червона яскравість»

В таких сережках та намисті просто неможливо залишитися непоміченою! Червоний колір підкреслить впевненість в собі і допоможе кинути виклик будь-яким ускладненням і завданням, а прозорий блиск обов'язково приверне увагу.


Матеріали: пластик, метал, скло
Довжина: 9 см.

5 €

четвер, 4 листопада 2010 р.

Вишукана зачіска

Як добре відома дівчатам з довгим волоссям цінність красивих засобів і приладів для утримування волосся, для створення зачіски, яка б і не заважала, і виглядала неперевершено! Я пропопную один із таких вдалих варіантів – палички на кшталт японських, оригінальні (звичайно, все ж робиться у єдиному екземплярі!) і практичні. До того ж, вони чепурні і елегантні.


Матеріали:  дерево, скло, пластик, тканина, метал
Довжина: палички – 20 см, підвіски – 9 см.
Прикраса знайшла свою чарівну володарку :) ~

Сережки «Пандочки»

Вчені ніяк не дійдуть спільної думки про те, кому ж все-таки родичі ці чарівні монохромні своріння: ведмедям чи єнотам. Ззовні вони все-таки ніби більше схожі на ведмедиків, правда? Але наші звірята "на вухо наступити" не можуть. Вони здатні лише прикрасити Ваші вушка своєю неповторною оригінальністю!


Матеріали: пластика (ручна робота), метал
Довжина: 4 см

~Сережки знайшли щасливу володарку~

четвер, 28 жовтня 2010 р.

Сережки «Червоні метелики»

Що таке літо? Сліпуче сонце, гаряча земля і шалені кольори, тепла вода і відпочинок на лоні природи.  Як хочеться відтворити літні спогади, особливо у холодні похмурі дні! Яскраві червоні метелики можуть задовольнити це бажання і порадувати своїм сяйвом тебе і оточуючих.

Матеріали: пластик, метал.
Довжина: 3,5 см

Зараз недосутпні

Набір «Лаймова свіжість»

Чому лайм останнім часом став таким популярним? Може, через те, що він смачний? А може, просто незвичний? Чи дуже корисний? Ні, в першу чергу він приваблює своєю свіжістю. Чом би не прикрасити себе свіжим лаймовим мотивом?

Матеріали: метал, пластик
Довжина: сережки – 4,5 см, кулон – 3,5 см, ланцюжок – 55 см.

Недоступні

Набір «Рибки»





Океан є такою самою загадкою, як і космос. Він і ніби ближчий до нас, і, здавалося б, доступніший, ніж далекі зірки та невідомі галактики, проте щоразу ми знаходимо щось нове і дивовижне. Рибки символізують цю таємничість і загадку. А загадка має бути присутньою в кожному, особливо в жінці. 

Матеріали: скло, пластик, метал

Довжина: сережки –  4,5 см; кулон – 5,5 см 

Зараз недоступні